Carpet cleaning · 29. maart 2019
Risks of DIY carpet- and furniture cleaning
Using store-bought cleaning products to clean your carpet, rug or furniture can be very tempting when you are dealing with pesky stains. There are a lot of risks associated with them though.
wollen tapijt reinigen · 19. maart 2019
Woolsafe reiniging van tapijt, vloerkleden en meubels
Wollen tapijt reinigen, wollen vloerkleed reinigen en wollen meubels reinigen, hebben gespecialiseerde reiniging met wol veilige middelen nodig om allerlei risico's te vermijden en om het beste resultaat te garanderen.
Vloerkleed reinigen · 12. maart 2019
Tips om uw vloerkleed mooi te houden
De beste manieren om uw vloerkleed zo lang mogelijk in top conditie te houden.
Carpet cleaning · 05. maart 2019
Carpet and furniture cleaning for expats and tenants
Moving in or out of a rental appartment? Get your rugs and furniture from storage cleaned and the rental upholstery in your apparment when you are moving out professionally cleaned.
Waarom zou u uw tapijt professioneel laten reinigen?
Uw tapijt, vloerkleed en trappenhuis kunt u zelf onderhouden met stofzuigen maar de grondige diepreiniging kunt u beter aan professionals overlaten. Zij helpen u aan een schoon tapijt dat langer meegaat.
14. juni 2018
Kantoorschoonmaak door professionele schoonmakers heeft veel voordelen voor bedrijven. Er zijn mogelijkheden voor milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, specialistische reinigingen en werk buitenom kantooruren.
Zakelijk tapijtreiniging · 31. mei 2018
Het belang van droogschuim meubelreiniging voor bedrijven
De uitstraling van uw bedrijfspand is erg belangrijk voor de indruk bij klanten en bezoekers maar ook voor het werkplezier van uw werknemers. Schoon en fris kantoormeubilair ziet er beter uit en gaat langer mee. Het zorgt ook voor een betere luchtkwaliteit en minder kans op ziekte. Maar er zijn nog meer voordelen van het professioneel laten reinigen van uw kantoormeubelen. Zeker met de droogschuim methode die ook milieuvriendelijk, snel en zonder lange droogtijd is.
Zakelijk tapijtreiniging · 25. mei 2018
De voordelen van zakelijke tapijtreiniging voor uw bedrijf
Het professioneel laten reinigen van het tapijt in uw kantoor, hotel of bedrijf heeft veel voordelen. Het draagt bij aan de uitstraling van uw business en het zorgt voor verhoogde productiviteit bij uw werknemers. De levensduur van het tapijt zal verlengd worden. Dit zorgt voor geldbesparing op de lange termijn. De beste keuzes voor commerciële tapijtreiniging zijn de dry cleaning- en kristallisatie-methodes. Deze zorgen voor zo min mogelijk overlast en zijn snel, effectief en veilig.