Kantoorschoonmaak op maat

Kantoor schoonmaak Amsterdam

Kantoor schoonmaak Amsterdam

 

De voordelen van kantoorschoonmaak


Een schoon bedrijfspand is georganiseerd en hygiënisch. Het draagt bij aan een goede indruk bij klanten en bezoekers. Zorg voor uw bedrijfspand laat uw professionaliteit zien. Het draagt bij aan een hogere werkproductiviteit doordat werknemers zich beter en minder gespannen voelen in een schone werkomgeving. Door een schonere werkomgeving zal er ook minder ziekte en -verzuim zijn onder uw werknemers. De opbouw van stof en huisstofmijt kan allergie- en luchtwegproblemen verergeren. 


Waarom schoonmakers inhuren?


Het is voordelig om uw schoonmaak uit handen te geven zodat u zich bezig kan houden met andere werkzaamheden. Ervaren schoonmaakprofessionals weten hoe ze ieder probleem op moeten lossen. Ze hebben de know-how, het juiste materiaal en middelen om uw kantoor te reinigen. Uw bedrijf zal schoon zijn en fris ruiken door grondige reiniging. Zij zijn snel en efficiënt en bovenal ervaren in het reinigen van kantoren en andere bedrijfspanden.


Het materiaal van schoonmaakbedrijven


Als u een schoonmaakbedrijf kiest dat groene en biologisch afbreekbare producten gebruikt zal het schoonmaken veiliger zijn. Dit komt omdat er geen gevaarlijke chemicaliën gebruikt worden die achter kunnen blijven op meubelen en de luchtkwaliteit aan kunnen tasten. In plaats van reguliere stofzuigers gebruiken zij professionele stofzuigers met een HEPA-filter waardoor nog meer vuil en stof verwijderd kan worden. Tussen de 85-99% van alle stof worden door deze filters tegengehouden. Zij beschikken over andere machines die bijvoorbeeld stenen vloeren polijsten of tapijten reinigen.


Kantoorschoonmaak is maatwerk


Ieder bedrijf heeft andere eisen en openingstijden. Schoonmaakbedrijven zijn ervaren in het leveren van schoonmaakteams die zich aanpassen aan de veranderingen binnen kantoren. Sommige bedrijven wensen schoonmaak buiten kantoortijden: dit is mogelijk en dat is fijn omdat er geen overlast is voor werknemers. Specialistische onderhoudsreinigingen kunnen aangeboden worden zoals droge/kristallisatie dieptereiniging van tapijt ieder half jaar. Nieuwe diensten kunnen toegevoegd worden en schoonmaakteams kunnen naar wens aangepast worden.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0