Bel of WhatsApp: 06 15267360

Kantoorschoonmaak

Voordelen Kantoorreiniging

Een schoon bedrijf is het perfecte visitekaartje. Het draagt bij aan een professioneel bedrijfsimago bij uw klanten en bezoekers. Een schoon kantoor draagt bij aan de productiviteit op de werkvloer. Het vermindert de kans dat uw werknemers ziek worden of andere klachten krijgen door een onhygiënische werkomgeving.

 

Ook voor bureaustoelenreiniging

Kantoorschoonmaak Pakketten

Wij bieden speciale schoonmaakpakketten voor allerlei bedrijven waarbij ook tapijt- en meubelreiniging horen. Deze pakketten op maat zijn scherp geprijsd en sluiten aan op uw wensen en eisen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

 

Kantoor reiniging

Waarom PNP?

 

Met jarenlange managementervaring in zakelijke schoonmaak op het hoogste niveau kunt u bij ons de beste service verwachten. Wij bieden kwalitatief maatwerk tegen scherpe prijzen. Wij bieden u dagelijkse- en periodieke schoonmaak op hoog niveau. Per bedrijf bieden wij een vast contactpersoon en een team van vaste, ervaren schoonmakers. Ons personeel is vriendelijk en representatief. Wij hanteren een strikte gedragscode. In overleg met u, onze klant, stellen wij een schoonmaakcontract op dat afgestemd is op uw wensen. Uw feedback is altijd welkom en wordt serieus genomen. De kwaliteit wordt regelmatig intern gecontroleerd en geëvalueerd.

 

 

  •  De klant staat centraal
  • Flexibel
  •  Kennis van zaken
  •  Ervaren en professioneel
  • Afspraak is afspraak
  • Snel en efficiënt
Kantoor schoonmaken

Deel:


Zakelijke meubelreiniging

Ook kunt u bij ons terecht voor meubelreiniging in uw bedrijf. Klik hier voor meer informatie