· 

Het belang van droogschuim meubelreiniging voor bedrijven

Meubelreiniging voor bedrijven en kantoren


Bij het reinigen van kantoren en bedrijfspanden wordt het schoonmaken van kantoormeubilair vaak over het hoofd gezien. Waarom is het een goed idee voor u als ondernemer om bureaustoelen en andere meubelen professioneel te laten reinigen? Wij geven hier enkele redenen.


Productiviteit


Voor werknemers is een schone werkomgeving belangrijk want zij spenderen er veel tijd. Wanneer de werkplek voor 8 uur per dag een bureau met bureaustoel is dan is het aangenaam om een frisse zitplek te hebben. Het draagt bij aan de werkzin en productiviteit.


Indruk op klanten


Een schoon en geordend kantoor straalt professionaliteit uit. Bij bezoekers en klanten telt de eerste indruk namelijk altijd. Van de stoelen in de wachtruimte tot de bureaustoelen van medewerkers, meubilair is een groot onderdeel van een bedrijf. Vanwege continue gebruik zullen de stoelen vuil worden en zal de kleur van het materiaal veranderen.  Door periodieke reiniging zal ouder kantoormeubilair er beter uitzien met frissere kleuren. Op de lange termijn zal dit u geld besparen omdat deze meubelen langer mee zullen gaan.


Minder kans op ziekte


Het materiaal waarvan stoelen en bankstellen gemaakt is neemt veel stof, bacteriën, pollen en allergenen op. Zeker als mensen er langere tijd op zitten en van alles meenemen van buiten het kantoor. Het reinigen hiervan zal zorgen voor een betere luchtkwaliteit in uw kantoor. Dit zal leiden tot minder kans op ziekte en helpen bij mensen met luchtwegproblemen of allergieën. 


Geen overlast


Het reinigen van stoffen meubilair met droge shampoo is geheel geluidloos. Zonder luidruchtige machines worden bankstellen en stoelen effectief gereinigd. Er is dus weinig tot geen overlast tijdens de behandeling. De reiniging met behulp van droog schuim is erg snel. Dit is ideaal wanneer er een groot aantal bureaustoelen is dat schoongemaakt moet worden. Ook neemt de reiniging niet veel plek is beslag. Doordat er geen lange droogtijd is hoeft men niet lang te wachten om de stoelen weer in gebruik te nemen en kan de reiniging gewoon tijdens kantooruren plaatsvinden.


De stoelen blijven langdurig schoon. Hardnekkige vlekken worden verwijderd en blijven weg. Het kantoor ruikt aangenamer. De droge shampoo die gebruikt wordt is biologisch afbreekbaar en zodoende milieuvriendelijk. Het is een veilig middel van hoge kwaliteit.


Waarom een bedrijf inhuren om dit voor u te doen?


Professionals hebben de know-how om met de juiste middelen en technieken uw materiaal te reinigen. Zij zullen een optimaal resultaat garanderen. Door hun ruime ervaring en kennis zal er geen schade ontstaan aan het meubilair. En na de eerste reinigingsbeurt kunnen ze regelmatig terugkomen voor een onderhoudsreiniging. Bij veel gebruik zoals in callcenters en IT-afdelingen is het aan te raden om dit iedere 6 maanden te laten doen. Zo zal het meubilair in uw kantoor altijd schoon en fris zijn. Dit is in het voordeel van uw bedrijf, werknemers en klanten.

 

Bureaustoel schoonmaken
Meubelreiniging voor bedrijven, Tapijtreiniging voor kantoren