Tapijt reinigen

Tapijt reinigen vermindert allergenen, huisstofmijt, stof en bacteriën die kunnen leiden tot ziekte en allergieproblemen. Ze verergeren astma en andere luchtwegproblemen.

  • Betere luchtkwaliteit na het tapijt reinigen
  • langere levensduur 
  • Mooiere uitstraling interieur
  • Minder allergenen en stof

Laat uw tapijt grondig, veilige en milieuvriendelijk reinigen door een bedrijf met ervaring en expertise!

PNP Schoonmaakbedrijf gebruikt veilige en biologisch afbreekbare reinigingmiddelen en innovatieve machines die alle residu kunnen verwijderen. Zo is uw tapijt na het reinigen, weer schoon zonder chemische residu!

Bel of WhatsApp: 06 15267360 - Email: info@pnpschoonmaakbedrijf.nl

Tapijt reinigen
Tapijtreiniging, Tapijt laten reinigen
Tapijt schoonmaken
Tapijtreiniging, tapijt reinigen


Waarom uw tapijt professioneel laten reinigen?

Professionele tapijtreiniging is een noodzaak voor een schone leef- en werkomgeving. Tapijten kunnen vuil, huisstofmijt en schimmel bevatten. Hierdoor kunnen allergieën en ziektes ontstaan.

 

Elke dag kunnen we veel bacteriën en virussen meenemen naar huis of ons werk. Dit is niet alleen met een stofzuiger schoon te maken. Denk bijvoorbeeld aan uw kleren die u elke dag draagt en als u deze nooit zou wassen. Daarom is het aan te bevelen om eens in de 6 maanden uw tapijt te laten reinigen. 

 

U kunt meerdere soorten vloerbedekking laten reinigen door PNP Schoonmaakbedrijf: vloerkleden, trapbekleding en vast tapijt. Zowel synthetisch als wollen materiaal evenals hoogpolige en laagpolige vloerbedekking.

Tapijt reinigen met weinig vocht, droge methode

 

Wij gebruiken de droge/kristallisatiemethode. Deze manier van tapijt reinigen gebruikt weinig vocht waardoor de vloerbedekking direct droog is na het reinigen. 

 

Tijdens het reinigen onze ervaren specialisten brengen milieuvriendelijke producten aan op het tapijt. Deze middelen omringen het vuil en scheiden deze van de tapijtvezels zodat deze verwijderd kunnen worden.

  • Het tapijt is direct beloopbaar na het reinigen
  • Geen resten van vuil water en dus geen stank of schimmel
  • Milieuvriendelijk
  • Veilig voor uw gezin en huisdieren
  • Zonder risico op schade
  • Met tevredenheidsgarantie  

Tapijt reinigen met extractie methode

Ons bedrijf beschikt ook over de sproei-extractie methode die wij toepassen in situaties waar deze nodig om uw tapijt te reinigen.

 

Na het aanbrengen van een reinigingsspray wordt uw tapijt grondig gespoeld met een extractie-machine die naderhand het vuile water weer geheel verwijderd uit uw tapijt.Tapijt reinigen voor bedrijven

Wij kunnen uw tapijt eenmalig of periodiek reinigen. Ook kunnen wij uw kantoormeubilair schoonmaken.

 

Wij zijn flexibel. Ons systeem is sneller dan andere methoden en zorgt niet voor overlast bij uw werknemers en klanten op de werkplek. De vloerbedekking blijft beloopbaar tijdens het schoonmaken. Professionele tapijtreiniging op maat.

Tapijt reinigen voor particulieren

Als tapijtreinigingsbedrijf reinigen uw (wollen) tapijt, trap en vloerkleed. Wij kunnen ook uw stoffen meubels en matrassen reinigen.

 

Wij zijn vooral actief in regio Amsterdam (Noord-Holland) maar zijn beschikbaar in heel Nederland.


Offerte aanvragen om uw tapijt te laten reinigen

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.