· 

Woolsafe reiniging van tapijt, vloerkleden en meubels

Wollen vloerkleed professioneel reinigen
Wollen tapijt reinigen, Wollen vloerkleed reinigen

Reinigen wollen vloerkleed, tapijt en meubels

Bij de reiniging van wollen tapijten, vloerkleden en meubels komen veel risico's kijken. Er is kans op het doorlopen van kleuren in elkaar, krimping, het verbleken van de kleur, snelle hervervuiling na reiniging en onherstelbare schade aan de vezels. Deze problemen kunnen ervoor zorgen dat u uw geliefde (en prijzige) bezitten moet vervangen. Als u uw tapijt, vloerkleed of bankstel wil laten reinigen door een professioneel bedrijf is het verstandig om te controleren of zij werken met wol veilige reinigingsmiddelen. Voor deze middelen bestaat een keurmerk, Woolsafe, dat door fabrikanten van wollen vloerkleden e.d. sterk aangeraden wordt.

 

Het geven van het Woolsafe-keurmerk gebeurt pas na langdurige testen in meerdere fasen. Ieder jaar vind er een herevaluatie plaats om de effectiviteit en veiligheid te garanderen. De Woolsafe-middelen zorgen voor kleur vastheid, geen nare geurtjes, bescherming van de wollen vezels en een langer schoon tapijt, vloerkleed of meubel. De levensduur en kwaliteit van uw wollen eigendommen worden zo gewaarborgd. Zo kunt u voor langere tijd genieten een mooi en schoon interieur.