· 

Waarom zou u uw tapijt professioneel laten reinigen?

Professionele tapijtreiniging

Met het stofzuigen van uw tapijt en regelmatige vlekverwijdering kunt u zelf al veel doen. Maar als u een bedrijf uw tapijt laat reinigen kunt u de levensduur van uw tapijt verlengen en betere resultaten krijgen zonder risico.


Draagt bij aan een betere gezondheid en luchtkwaliteit in uw huis


Het vermindert allergenen, huisstofmijt, stof en bacteriën die kunnen leiden tot ziekte en allergieproblemen. Ze verergeren astma en andere luchtwegproblemen.


Beter uiterlijk en uitstraling


Hardnekkige vlekken die u zelf niet kon verwijderen worden gereinigd. Doffe kleuren worden levendiger. Inloopzones worden aangepakt doordat tapijtpolen worden hersteld tijdens de reiniging.


Langere levensduur = geld besparen op de lange termijn


Als u enkel zelf stofzuigt, kunt u niet al het diepliggende vuil verwijderen dat zich verschuilt tussen de tapijtpolen. Dit meegenomen straatvuil wordt in het tapijt gelopen en tast de tapijtvezels aan. Het snijd letterlijk in de vezels wat kan leiden tot beschadigde tapijtvezels en zelfs kale plekken na verloop van tijd. Tapijtproducenten raden jaarlijkse, professionele tapijtreiniging aan om de levensduur te verlengen. Reinigen is goedkoper dan vervangen.


Veilige reiniging dus geen chemisch residu


Wanneer u zelf uw tapijt probeert te reinigen met commerciële tapijtreinigingsmiddelen kunnen er gevaarlijke chemicaliën achterblijven. Dit residu vormt een risico voor de luchtkwaliteit, maar ook voor uw kinderen en/of huisdieren door direct contact. Ons tapijtreinigingsbedrijf gebruikt veilige (en biologisch afbreekbare) reinigingsmiddelen en innovatieve machines die alle residu kunnen verwijderen. Zo is uw tapijt weer schoon zonder residu.

 

Laat uw tapijt reinigen door een bedrijf met ervaring en expertise


Zij hebben het juiste materiaal en machines om verschillende soorten tapijten, trappenhuizen en vloerkleden te reinigen. Met jarenlange ervaring en training kunnen zij allerlei vervuilde tapijten reinigen in korte tijd. Terwijl u zelf uw tapijt kan beschadigen door reiniging met chemische reinigingsmiddelen, heeft een professionele tapijtreiniging bedrijf veilige middelen die gecertificeerd zijn. Het is fijn idee om te weten dat uw tapijt in goede handen is.

 

Professionele tapijtreiniging voor uw vloerbedekking is een must

Professionele tapijtreiniger
Tapijt reinigen, Tapijtreiniging, Vloerbedekking reinigen,PNP Schoonmaakbedrijf

Heeft u professionele tapijtreiniging nodig?

Reactie schrijven

Commentaren: 0